ONE actie - formulier (Conversie-blok)

Over deze video

Maak met het conversie-blok en het conversie-menu in een handomdraai de ideale landingspage en haal zo nieuwe leads en klanten binnen! 

Met het blok ONE actie - formulier haal je meer resultaat uit jouw website. In dit nieuwe blok komen drie onderdelen op compacte wijze samen:

  • Het aanbod - tekst, afbeelding en/of video
  • Referenties - quotes die het aanbod ondersteunen
  • Het formulier - een formulier naar keuze met powerbuttons (grotere knoppen met icoon)

Aanmaken Formulier

Over deze video

Om een formulier te kunnen koppelen binnen het blok ONE Actie - formulier, moet er eerst een formulier worden aangemaakt. in deze video wordt uitgelegd hoe je een formulier maakt.

Aanmaken Relatie met e-mailadres

Over deze video

De resultaten van een formulier moeten vanzelfsprekend binnenkomen op een e-mailadres. Dit e-mailadres is gekoppeld aan een relatie en moet binnen het CMS bekend zijn. In deze video wordt uitgelegd hoe je een relatie met e-mailadres kan aanmaken binnen het CMS.

Instellen Conversie-menu

Over deze video

Met het conversie-menu haal je - op een slimme manier - meer resultaat uit jouw landingspage.

Een goede conversie-pagina opent bij voorkeur in een nieuw venster en geeft geen enkele andere mogelijkheid of afleiding dan het accepteren van het aanbod. Activeer het conversie-menu en elimineer elke vorm van afleiding. Dit "kale" menu toont enkel het logo en het telefoonnummer (of het telefoon-icoon bij de mobiele weergave).

ONE 3/1 met uitgebreide editor

Over deze video

De editor is voor de ONE 3/1 uitgebreid met extra functionaliteiten, zoals het invoegen van afbeeldingen en video's tussen de tekst en meer opmaakmogelijkheden voor tekst. Nu kunnen tekstgroottes, kleuren en uitlijning binnen dit blok vrij worden ingesteld. De weergave op mobiel is uiteraard ook uitvoerig getest. Er ontstaat meer vrijheid voor aantrekkelijke contentpagina's die eenvoudig te beheren zijn.

Menu beheer

Over deze video

De navigatie (een ander woord voor de  menustructuur) wijst  bezoekers de juiste weg naar de informatie op jouw website. Het is belangrijk dat de navigatie duidelijk en zichtbaar is, maar deze moet ook niet te veel ruimte innemen, waardoor de inhoud van de website niet optimaal tot zijn recht komt. 

In de deze video leggen we uit hoe je deze slimme navigatie kan inrichten, beheren en gebruiken.

Call-to-action in Header-menu

Over deze video

Om meer zichtbaar rendement uit jouw website te halen is het mogelijk om een call-to-action button toe te voegen in het header-menu. Doordat deze button een onderscheidende opmaak heeft is deze uitermate goed geschikt om een bezoeker te verleiden om tot een actie over te gaan, bijvoorbeeld het downloaden van een brochure of het inschrijven voor een nieuwsbrief. 

Actieknoppen voor mobiel

Over deze video

De weergave van een website op mobiele apparaten is erg belangrijk. Voor bezoekers met een smartphone maken we het contact leggen graag zo eenvoudig en direct mogelijk.

In deze video wordt uitgelegd hoe je de actieknoppen op jouw website kan activeren.

Scroll naar boven