ONE BLOKKEN

Klantenvertellen

Met dit blok kun je automatisch de laatste reviews vanaf Klantenvertellen tonen op je website.

ONE Klantenvertellen.png

Hoe activeer ik de koppelingen met Klantenvertellen?

1. Seleteer binnen jouw website de pagina waarop je de reviews wilt gaan tonen.
  2. Klik op de button Nieuw artikel toevoegen
  3. Selecteer de categorie Overig en kies voor het artikel Klantenvertellen.
  4. Voer de URL in van de XML feed met jouw reviews. (zie uitleg van Klantenvertellen)
  5. Voer optioneel de URL in naar de pagina met al jouw reviews.
  6. Voer optioneel de URL in naar de pagina om een review te plaatsen.
  7. Klik op Volgende
  8. Voer als Titel 'Klantenvertellen' in en zet de optie Toon een titel op de website uit
  9. Klik op Opslaan

Kom je er zelf niet uit? Stuur ons dan een bericht en wij helpen je graag verder.

Ondersteunen jullie ook andere platformen als Klantenvertellen?

Op dit moment hebben we alleen een koppeling met Klantenvertellen beschikbaar. We zijn bezig om koppelingen te maken met andere platformen. Heb je hierover een vraag of zou je graag jouw verzamelde reviews op je website willen tonen? Stuur ons dan een bericht.

Aanvraag Klantenvertellen-blok
Scroll naar boven